Thalita Smit

Wie is Thalita Smit?

Ik ben een bevlogen(jongeren)counselor/coach met ruim 15 jaar ervaring in coaching en counseling. Tevens heb ik een flinke portie ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Door deze achtergrond heb ik de tools en ervaring om je te ondersteunen bij elke uitdaging die je tegenkomt. Daarnaast heb ik een aantal jaren als docent in het onderwijs gewerkt. In mijn vrije tijd speel ik gitaar in een vrouwenband.

Jongeren kunnen het in deze tijd gewoon moeilijk hebben en zij vinden niet altijd het juiste luisterende oor, iemand die ze begrijpt en handvatten kan geven om stappen voorwaarts te zetten. Of je nu worstelt met school, stress, besluiteloosheid, zelfbeeld, zelfvertrouwen, verslaving, verdriet of gewoon iemand nodig hebt om mee te praten, ik ben er voor jou. Uiteraard geldt dit ook voor volwassenen.

Mijn doel is niet alleen om je te helpen navigeren door de huidige uitdagingen, maar ook om jou de tools te geven die je nodig hebt om met vertrouwen naar de toekomst te stappen. In ben naast (jongeren)coach ook TA Practitioner, gecertificeerd DISC consultant, EQ-I consultant, en  gediplomeerd verandermanager.

De sleutel naar een gelukkig leven ligt bij het vermogen om je hoofd (IQ) te integreren met je hart (EQ). Laten we samen bouwen aan een sterke basis voor jouw welzijn en succes. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan een positieve verandering in jouw leven!

“Weet jij hoe je in mijn telefoon staat? Beste coach ever.“

Daan van K.

“Aan jou heb ik veel meer gehad dan aan mijn GGZ psycholoog.“

Anouk S.

“Niks mis mee om een coach te vragen als je even vastloopt en jij begrijpt me tenminste. Ik zal je aanbevelen!“

Martine

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

Deze inhoud is beschermd. Rechtermuis functie is uitgeschakeld.