Thalita Smit

Waarom zou jij naar een jongerencoach gaan?

Een jongerencoach/counselor fungeert als een vertrouwenspersoon en mentor, die jongeren ondersteunt bij de uitdagingen van het opgroeien en hen helpt bij het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle overgang naar volwassenheid. Niet alleen praten en luisteren maar ook praktische handvatten om een verandering door te kunnen voeren.

Het adolescentie- en jongvolwassenheidsstadium kan een uitdagende en verwarrende periode zijn, waarin jongeren geconfronteerd worden met diverse fysieke, emotionele en sociale veranderingen. Goede relaties en weten hoe je omgaat met uitdagingen en gebeurtenissen in het leven zijn de sleutel tot succes in je leven.

Uiteraard kun je als volwassene ook bij mij terecht.

Jij bepaalt, geen lange wachtlijsten

Je hoeft je nergens voor te schamen, het is heel prettig om met een coach aan de slag te gaan als je het even niet meer weet. Het is ontzettend belangrijk dat jij je bij mij op je gemak voelt. Daarom is het intakegesprek altijd gratis. 

Een kennismaking met elkaar, wat zijn jouw wensen, hoe pak ik het aan, klikken wij? Dat zoeken we uit tijdens onze 1e kennismaking. Mocht jij besluiten dat het wat kan worden tussen ons dan gaan we aan de slag met in te plannen coach momenten.

  Aanmelden voor gratis kennismakingsafspraak
  “Weet jij hoe je in mijn telefoon staat? Beste coach ever.“

  Daan van K.

  “Aan jou heb ik veel meer gehad dan aan mijn GGZ psycholoog.“

  Anouk S.

  “Niks mis mee om een coach te vragen als je even vastloopt en jij begrijpt me tenminste. Ik zal je aanbevelen!“

  Martine

  This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

  Deze inhoud is beschermd. Rechtermuis functie is uitgeschakeld.